Меню
КОШНИЦА

Информация за доставка

1. Доставката на поръчаните продукти в www.marvik-eood.com се извършва само на територията на България и с куриери на "Еконт Експрес" ООД. Получаването се осъществява по 2-та основни начина:

►Еконт Експрес – Услуга „до врата“ Услугата включва доставка до врата на заявен адрес. Необходимо е да осигурите достъп до адреса и човек който да приеме пратката. Цена на услугата: 7,00 лв.

►Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“ Услугата включва доставка до най-близкия офис на Еконт (над 550 офиса в цялата страна), откъдето трябва да я вземете. Посещението в офиса и получаването на пратката може да стане в удобно за вас време. Цена на услугата: 5,50 лв.

2. Плащането на поръчаните продукти в www.marvik-eood.com се извършва чрез наложен платеж в брой, в момента на получаване на доставката по куриер (Еконт Експрес - Услуга "до врата") или в офис на Еконт (Еконт Експрес - Услуга "до офис на Еконт"). При разплащането куриерът или служителят в офиса на Еконт предоставя хартиен екземпляр (формуляр на Еконт) за потвърждаване на получаването и идентичността на стоката.Стойността на поръчката е тази, за която предварително е получено потвърждение при завършване на поръчката онлайн по e-мейл във вид на електронна разписка от системата на www.marvik-eood.com Тази разписка съдържа цената на всички заявени артикули в каталога и съответната тарифа за тяхната доставка. Допълнителни такси за доставка няма да бъдат поисквани, освен в случай на специални условия и изисквания.